Guardians of the Galaxy 3 kent 'meest complexe’ MCU-karakter ooit

News
donderdag, 27 januari 2022 om 9:00
guardians of the galaxy 3 begint in 2020 met filmen 150246 1f1643202045
Acteur Chukwudi Iwuji heeft onthuld dat zijn personage in Guardians of the Galaxy een van de ‘meest complexe’ MCU-karakter zal zijn. Veel details zijn nog niet bekend over zijn rol.
Acteur Chukwudi Iwuji heeft tijdens een interview met The Hollywood Reporter onthuld dat zijn rol in Guardians of the Galaxy 3 'één van de meest complexe personages’ zal zijn die we hebben gezien in het MCU.
Iwuji werd in november 2021 gecast voor Guardians of the Galaxy 3, dit was kort nadat bekend werd gemaakt dan Will Poulter de rol van Adam Warlock zal spelen. Hoewel we nu al een geruime tijd op de hoogte zijn van de rol van Poulter, lijkt het erop dat Marvel de details van Iwuji’s personage goed verborgen wil houden.
Hoewel de details rondom Iwuji’s personage schaars zijn, klinkt het als een grote rol. Nu de acteur heeft uitgelegd dat hij een extreem krachtig en complex personage speelt, kunnen we ervan uitgaan dat zijn personage belangrijk is in de film.

MCU neemt mogelijk afscheid van huidige Guardians

Onlangs is vernomen dat Guardians of the Galaxy 3 waarschijnlijk het laatste deel zal zijn met de huidige Guardians. Er is nog weinig bekend over het plot, maar het lijkt er wel op dat het achtergrondverhaal van Rocket Raccoon een belangrijke rol zal spelen.

Populair Nieuws