Komt Microsoft met een nieuwe Xbox?

News
vrijdag, 23 september 2022 om 16:00
xbox series xf1637772091
Consoles zijn vaak in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar dat is met de Xbox Series X en Series S niet het geval. Maar een nieuwe advertentie roept online de nodige vragen op. Er is namelijk een witte Xbox Series X in te zien.
De Xbox Series X is zwart en daarop zijn eigenlijk geen uitzonderingen. Er zijn weliswaar heel wat speciale versies van de console verloot door Microsoft, maar de console die je in de winkel kunt kopen is altijd zwart. Maar Logitech heeft een witte Series X.
De console is te zien op de achtergrond van een advertentie voor de Astro A30 gaming headset van Logitech. Het moet gezegd worden dat er nog meer producten te zien zijn die ook wit zijn en dat wit nogal dominant is in de advertentie. Het is dan ook goed mogelijk dat er een speciale witte Xbox (mogelijk zelfs een dummy) is gemaakt zodat de zwarte Series X er niet al te veel uit zou springen.

Maakt Microsoft een witte Xbox Series X?

Tegelijkertijd is het mogelijk dat dit de eerste verschijning is van een kleurvariant die nog niet is aangekondigd door Microsoft. Xbox-consoles zijn eerder ergens opgedoken voordat ze officieel werden onthuld. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de Xbox Series S, die onopvallend in de boekenkast van Phil Spencer was geplaatst tijdens een livestream.
Verschillende publicaties, waaronder VGC en The Verge hebben contact opgenomen met Microsoft over de witte Xbox, maar hebben nog geen statement ontvangen. Ook als er op dit moment geen plannen zijn om een witte Xbox uit te geven, kan Microsoft er alsnog één maken als er vraag naar blijkt te zijn. Dit is tenslotte het bedrijf dat een koelkast in de vorm van een Xbox maakte naar aanleiding van memes over de gelijkenis tussen de console en het witgoed.

Populair Nieuws