Deathloop krijgt een Special Edition Xbox Series X

News
vrijdag, 23 september 2022 om 11:00
deathloopf1591944355
Microsoft heeft met de huidge consolegeneratie een vrij groot aantal special edition consoles gemaakt. Opvallend is dat deze lang niet altijd bij een game horen, maar de nieuwste speciale versie van de Xbox Series X doet dat wel. Er is namelijk een Deathloop Xbox gemaakt.
Deathloop verscheen vorig jaar als één van de laatste Bethesda-games waar Sony nog een poosje exclusief recht op had. Die exclusiviteit is nu afgelopen en sinds kort is de game ook te vinden op Xbox, inclusief op Game Pass. Schijnbaar om dat te vieren komt Microsoft nu met een speciale uitgave van de Xbox Series X.
Dat het een Series X is, is op zichzelf al heel interessant. Veel van de speciale consoles die Microsoft heeft uitgebracht waren een Series S, mogelijk omdat deze beter te leveren is. Met een Series X pakt Microsoft dan ook flink uit.

Kun je de Deathloop Xbox Series X kopen?

Helaas is deze console, net als veel andere speciale uitgaves van de Xbox, niet in de winkel te koop. Maar je kunt de console wel bemachtigen door mee te doen aan een winactie. De regels zijn hetzelfde als met eerdere winacties: volg het Xbox-account op Twitter en retweet de onderstaande tweet met de juiste hashtags om kans te maken.
De kans dat je wint is natuurlijk niet bijzonder groot, maar Xbox lijkt een soort aversie te hebben tegen commercieel verkrijgbare special editions van de Xbox. Tot dusver is er alleen één uitgegeven voor Halo Infinite, een console die inmiddels vrijwel overal lang en breed is uitverkocht.