Komt Jackie Chan in Shang-Chi 2?

News
dinsdag, 21 december 2021 om 16:30
Als alles meezit, kan het zomaar gebeuren dat we martial arts-held Jackie Chan te zien krijgen in Shang-Chi 2. De regisseur wil de acteur namelijk graag toevoegen aan de sequel.
Deel twee van Shang-Chi is inmiddels bevestigd, maar er is nog geen informatie vrijgegeven rondom het plot of verhaal. Wel heeft regisseur Destin Daniel Cretton laten weten dat hij enorm graag samen wil werken met actieheld Jackie Chan. Cretton heeft Hong Kong-legende Tony Leung al eens teruggebracht, misschien dat Chan nu aan de beurt is. In een interview met Cinemablend zegt de regisseur: “Mochten we ooit Jackie Chan in een film kunnen krijgen, dan zou dat een droom zijn die uitkomt.”
Jackie Chan is een Chinese acteur die bekend staat om het uitoefenen van zijn eigen stunts. Hij kan enorm goed vechten (in een film althans) en dat komt er op het doek altijd enorm mooi uit de verf. Chan is vooral met komediefilms als Rush Hour en Police Story bekend geworden. Maar met The Foreigner heeft Chan bewezen dat hij ook serieuze rollen aankan. Die hand-tot-hand gevechten zijn in Shang-Chi overigens ook goed gedaan, Chan zal daarom een prachtige toevoeging zijn aan de cast.

Hoe zit het met de toekomst van Marvel?

Erg veel over Shang-Chi 2 is nog niet bekend, de film is dan ook kort geleden pas aangekondigd. Marvel baas Kevin Feige is in ieder geval enorm tevreden dat hij opnieuw samen mag gaan werken met Cretton. Feige vertelt dat regisseur Cretton altijd met leuke ideeën komt, en een uniek perspectief naar Shang-Chi And The Legends of The Ten Rings heeft gebracht.
Uiteraard moeten we nog even op de film wachten, maar in de tussentijd draait de nieuwe Spider-Man film wel al - hoewel we in Nederland even moeten wachten totdat de lockdown voorbij is. In 2022 komt dan Doctor Strange 2 uit en daarna waarschijnlijk pas het tweede deel van Shang-Chi.

Populair Nieuws