Komt er Halo content naar Fall Guys?

News
dinsdag, 12 oktober 2021 om 11:30
fallguysseason3f1634025644
Volgens een Fall Guys leaker zouden er codes zijn gevonden die erop wijzen dat er Halo kostuums naar Fall Guys komen. Dit deelde de leaker op Twitter.
Volgens Fall Guys Leaker FgPancake komen er drie Halo kostuums naar Fall Guys. Er zou een kostuum van Master Chief, Chieftan en Grunt naar de game komen. Dit zou dan gebeuren om de Xbox release van Fall Guys te vieren.
Na het succes van de PlayStation versie van de game zou er ook een uitbreiding komen naar de Xbox en de Switch. Het is alleen nog niet duidelijk wanneer Fall Guys naar de Xbox komt. De release is namelijk een paar maanden terug uitgesteld. De game was toen nog voor de zomer gepland, maar nu is het niet duidelijk wanneer de game wel uit komt op de andere platformen.

Niet de eerste keer

Voor de game Fall Guys is het niet de eerste keer dat er verwijzingen naar andere games worden toegevoegd. Dit gebeurde namelijk ook al voor de release van Kena: Bridge of Spirits. Toen kwam er ook een kostuum in dat thema naar de game. Dit was voor een tot nu toe Sony exclusive, maar Fall Guys lijkt dit nu te willen balanceren door het promoten van een Xbox exclusive.
Het is en blijft tot nu toe alleen nog maar een lek. Er is nog niets officieels naar buiten gekomen. FgPancake heeft al wel vaker dingen naar buiten gebracht die bleken te kloppen dus de leaker kan wel eens gelijk hebben. We zullen moeten zien of de kostuums ook echt worden toegevoegd.