Komt Kena: Bridge of Spirits ook naar de Xbox?

News
dinsdag, 28 september 2021 om 14:30
kena bridge of spiritsf1632828815
De game Kena: Bridge of Spirits is recent uitgekomen voor de PS4, PS5 en via de Epic Games Store voor PC. Josh Grieg, mede-oprichter van de videogame ontwikkelaar Ember Lab, de studio achter de game, heeft een interview gehouden met SegmentNext. De mede-oprichter zei daar iets over het uitbreiden naar andere platformen zoals de Xbox of Switch. De studio sluit deze stap niet uit.
Kena: Bridge of Spirits is onlangs verschenen voor de PS4, PS5 en via de Epic Games store op de PC. In het interview wordt duidelijk dat de studio het daar niet bij wil gaan laten. Grieg doet uitspraken waaronder dat de studio na wat rust gaat kijken naar het uitbrengen van de game op andere platformen.
Josh Grieg krijgt in het interview ook een directe vraag over het uitbrengen van de game op de Xbox. Grieg antwoord hierop dat de studio nu de game gelanceerd is eerst even wat rust wil nemen, maar dat er zeker wordt geluisterd naar de verzoeken van gamers.

Wat is Kena: Bridge of spirits?

Kena: Bridge of Spirits is een avonturengame. De game werd in juli van 2020 aangekondigd. De aankondiging werd erg goed ontvangen, mede door hoe de game er uit zag en het concept erg interessant leek. De game is momenteel een paar dagen uit, maar is alleen uitgekomen op de PS4, PS5 en PC. Xbox en Switch gamers moeten dus nog even geduld hebben of de game ook op die consoles verschijnt, maar door de woorden uit het interview is die mogelijkheid een stuk groter geworden.

Populair Nieuws