Komt er een PS5 exclusive multiplayer Marvel-game?

News
dinsdag, 28 september 2021 om 8:00
spider manf1624606347
Sony heeft met Marvel's Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales kunne zien dat games gebaseerd op de Marvel-personages goed worden ontvangen door PlayStation-gamers. Beide games waren namelijk een groot succes voor Sony en het bedrijf kondigde er onlangs nog twee aan. Volgens een insider blijft het daar alleen niet bij: er zou ook nog een multiplayer Marvel-game in ontwikkeling zijn als PS5 Exclusive
Insider Nick Baker vertelde in de podcast XboxEra dat er aan een nieuwe PS5 exclusive Marvel-game gewerkt wordt. Het enige detail dat hij over de game prijs gaf is dat het een multiplayer game gaat worden. Hij vertelde er ook bij dat hij eigenlijk van plan was meer naar buiten te brengen over de Marvel-game, maar zijn bron hem gevraagd heeft dit niet te doen.

Niet het enige Marvel-project voor PS5

Gezien het succes van de voorgaande Marvel games voor de PlayStation is het goed mogelijk dat er inderdaad aan een dergelijke game gewerkt wordt. De game zou bovendien niet de enige PS5 exclusive Marvel-game zijn die nu in ontwikkeling is. Er komt namelijk zeker een Wolverine game en ook nog een vervolg op de populaire Spider-Man game.
Het kan dus nog even duren voordat we meer te weten zullen komen over dit potentiële project. Opvallend is wel dat de game volgens Baker een multiplayer game gaat worden. Dat is namelijk niet het geval bij de Spider-Man games. Het zou geen vreemde stap zijn voor Sony. het bedrijf probeert namelijk meer multiplayer exclusives te laten maken. Een multiplayer Marvel game zou goed bij die strategie passen.

Populair Nieuws