Komt er een Call of Duty Vanguard 2?

News
woensdag, 13 oktober 2021 om 13:30
call of duty vanguardf1632233749
Binnenkort komt Call of Duty: Vanguard uit. In het verhaal van de game worden er een aantal nieuwe personages geïntroduceerd. Nu hebben schrijvers van de game tijdens de New York Comic Con gezegd dat ze hopen dat deze personages in meerdere games gebruikt zullen gaan worden. Dit betekent dat Vanguard misschien een reeks gaat worden.
Tijdens New York Comic Con waren de schrijvers van Sledgehammer Games aanwezig tijdens één van de vele panels. De schrijvers zijn onder andere verantwoordelijk voor Call of Duty: Vanguard en deden een aantal uitspraken over de game en de mogelijke plannen voor de toekomst. Sam Maggs, een van de panelleden zou graag zien dat de nieuwe personages in de game de mascotte worden voor een aankomende game reeks.
De schrijvers willen graag iconische karakters neerzetten en vinden dat de Call of Duty games deze momenteel niet hebben. Sam Maggs noemt de Halo games als voorbeeld. Het iconische personage in die game is Master Chief. Zo zouden de Vanguard personages volgens haar ook gezien moeten worden. Onlangs is er ook een trailer verschenen om de verschillende personages te introduceren.

Is hiermee een vervolg op Vanguard bevestigd?

Of het de schrijvers gelukt is om het doel te behalen, is aan de gamers zelf. Als de personages goed worden ontvangen zal er misschien een tweede of zelfs nog wel een derde Vanguard game aankomen.
Het bedenken van een nieuw verhaal voor een vervolg is volgens het panel geen probleem. Het team heeft namelijk nog twee verhalen voor de Vanguard personages. Het is dus afwachten tot na de release of de spelers ook zo enthousiast zijn over het verhaal.

Populair Nieuws