De Call of Duty: Vanguard mappen zijn gelekt

News
woensdag, 22 september 2021 om 12:30
call of duty vanguardf1632233749
Dankzij de Call of Duty: Vanguard bèta konden een aantal slimme fans via datamining erachter komen welke mappen er allemaal in de nieuwe CoD game zullen verschijnen. Wat ze hebben gevonden is samengevat in deze Reddit post.
Door datamining hebben de fans een hoop details kunnen ontdekken. Wat ze allemaal hebben gevonden is op een rijtje gezet in een Reddit post. De game zal gelijk bij de release 20 mappen hebben. Daarnaast zijn de namen van campagne missies, multiplayer mappen en multiplayer modi ontdekt. Er zijn ook nog een paar mappen ontdekt voor de zombie modus.
Vergeleken met het vorige deel zijn de makers van Call of Duty: Vanguard beter voorbereid. Het vorige deel had maar tien mappen bij de lancering. Al snel werd toen duidelijk dat tien mappen eigenlijk te weinig is. De makers maakte het toen wel weer goed door ieder seizoen een weer nieuwe mappen toe te voegen. Het is wel een goed teken dat de ontwikkelaars daarvan geleerd hebben en nu het dubbele aan mappen hebben.

Wanneer is de Call of Duty Vanguard release?

Call of Duty: Vanguard staat gepland om te lanceren op 5 november. De game zal te spelen zijn op PC, Xbox One, Series S/X, PS4 en PS5. Momenteel is de bèta van de game te spelen. De bèta zou eigenlijk al gister afgelopen zijn, maar is verlengd tot woensdag. Wees er dus snel bij als je de game nog wilt uitproberen.

Populair Nieuws