ThomasTheSapling keert terug in XGN Battle 4!

News
woensdag, 13 oktober 2021 om 13:00
stream samenwerkingen official v2 msi roodf1633962233
Het is alweer tijd voor XGN Battle seizoen 4. In samenwerking met MSI komt XGN Battle seizoen 4 eraan en gaan Thomas The Sapling en XGN de strijd met elkaar aan in Far Cry 6. Lees hier alle details over de Twitch livestream die je niet wil missen!
XGN Battle komt terug en dat met wel een extra speciaal seizoen. Het vierde seizoen van XGN Battle staat voor de deur en betekent de terugkeer van Thomas The Sapling. De fanatieke gamer die al een paar afleveringen van seizoen 3 met ons de strijd aanging is terug voor meer battles. Niet alleen gaan we strijden, maar ook flink wat leren van elkaar, want ja, een strijd kun je ook gezamenlijk aangaan.
Om goed af te trappen gaan we komende woensdag om 19.00 uur live met Thomas The Sapling in de eerste van vijf streams met de grootste titels van dit najaar. Zo gaan we voor de eerste aflevering met Thomas de strijd aan om te zien wie de beste guerrilla is in Far Cry 6. Luuc en Thomas trekken alles uit de kast om de ultieme guerrilla te worden en het onderdrukte Yara weer over te nemen, maar daarvoor is natuurlijk wel een goede monitor nodig. Daarom spelen de heren op een prachtige monitor van MSI.
De monitor van MSI is uitgerust met een scala van mogelijkheden die ervoor gaat zorgen dat Luuc en Thomas lekker het tropische eiland kunnen bevrijden. Toch werken ze niet alleen samen, want onderling wordt gekeken wie de beste guerrilla is door de meeste kills te verzamelen per missie en dat kan voor de verliezer fout uitpakken. Voor iedere missie die Luuc of Thomas verliezen, worden ze namelijk gestraft met een opdracht. Als dat maar goed gaat...

De Twitch livestream planning

De Twitch livestream kun je woensdag 13 oktober om 19:00 uur live volgen via onze Twitch-pagina: XGN_NL. Via Twitch kun je gezellig met ons babbelen en natuurlijk genieten van de onderlingen competitie tussen de twee guerillastrijders. Uiteraard komen ook verschillende tips en & tricks voorbij die je in de game kunt toepassen. Je kunt de livestream ook volgen via de frontpage van XGN.nl of alvast via de onderstaande link ons account volgen, zodat je weet wanneer we losgaan!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.