Update - Komt er deze maand nog een Nintendo Direct?

News
woensdag, 22 september 2021 om 13:00
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
Er gaan al een tijdje geruchten rond dat er een nieuwe Nintendo Direct aan zit te komen in september. Nu deze maand al bijna voorbij is lijkt het steeds minder waarschijnlijk dat dit er ook nog echt aan zit te komen, maar voor wie nog hoop heeft is er goed nieuws. Een gelekt patent voor een nieuwe Switch controller heeft misschien wel de datum van het evenement onthuld.

Update - Nintendo Direct presentatie aangekondigd!

In de nacht van 23 op 24 september zal de Nintendo Direct presentatie plaatsvinden. De presentatie zal zo'n 40 minuten duren. Het zal vooral gaan over games die de komende maanden verschijnen en waarschijnlijk zullen er ook een aantal geruchten van eerder worden bevestigd. De presentatie is via deze link te bekijken.

Origineel bericht

Er is een patent voor een nieuwe Nintendo controller gelekt. Fans denken dat deze nieuwe controller wat te maken heeft met de Nintendo 64 games die naar de Switch komen. De geheimhouding van dit patent loopt af op 24 september.
Dat betekent dat het daarna op de markt zou moeten komen. Daarvoor moet er wel wat worden aangekondigd en dit zou perfect zijn voor een Nintendo Direct presentatie. Fans verwachten dus dat deze er ook nog aan zit te komen.

Steeds meer geruchten Nintendo Direct geruchten

De laatste grote presentatie van Nintendo was in juni van 2021. Dat was op de E3. In deze presentatie werden een hoop games aangekondigd. De geruchten over Nintendo Direct zijn al bezig sinds augustus. Dit wordt mede gevoed door veel Nintendo producten die in oktober zullen verschijnen, zoals de Nintendo Switch OLED.
Fans verwachten updates over games die gepland staan voor de Switch. In het event zou ook Alan Wake Remastered voor de Switch kunnen worden aangekondigd. Deze game is namelijk niet aangekondigd voor de Switch, maar uit een gelekt document staat dat Alan Wake Remastered een rating heeft gekregen voor de Switch.
Dit bericht is op 22 september bijgewerkt.