Komt Alan Wake Remastered ook naar de Switch?

News
dinsdag, 21 september 2021 om 12:00
alan wakef1632208285
De game Alan Wake Remastered is niet zo lang geleden aangekondigd. De game zou verschijnen op de Xbox One, Xbox Series X en S, PS4, PS5 en PC. Nu blijkt dat in Brazilië de game ook een rating heeft gekregen voor de Nintendo Switch.
De Braziliaanse PEGI heeft Alan Wake Remastered een rating gegeven. Dat meldt Necro Felipe via een Tweet. Uit een lijst blijkt dat hierbij ook een Alan Wake Remastered versie in is meegenomen voor de Nintendo Switch, terwijl de komst van de game op deze console nog niet door de uitgever bekend is gemaakt.
Het is voor nu alleen bevestigd dat Alan Wake Remastered naar de consoles van Microsoft, de consoles van Sony en PC zou komen. Daar stond de Switch dus niet tussen. Door de rating is de kans groot dat de game alsnog op de Nintendo Switch zal verschijnen, maar mogelijk wel iets later dan de andere versies.

Eindelijk remaster voor Alan Wake

De originele game is alweer uitgekomen in 2010. Het verhaal van Alan Wake gaat over een schrijver die op zoek gaat naar zijn verdwenen vrouw. Tijdens zijn zoektocht komt hij momenten tegen die hij heeft opgeschreven, maar niet meer herinnert. Aan het verhaal zal niet worden gesleuteld, de Remastered versie is puur gericht op grafische verbeteringen.
De Remastered versie zal de originele game en twee DLC's bevatten. De graphics van de game moeten geschikt zijn voor 4K. Niet alles in de game zal hetzelfde zijn als met het origineel. Laatst kwam namelijk naar buiten dat in-game reclames uit het origineel zullen worden verwijderd. Alan Wake Remastered zal op 5 oktober 2021 verschijnen.

Populair Nieuws