Keert Topher Grace terug in Spider-Man No Way Home?

News
woensdag, 22 september 2021 om 13:30
spider man no way homef1676023288
Sinds het duidelijk is dat Spider-Man: No Way Home crossovers zal bevatten met oudere films zijn fans al aan het speculeren wie er allemaal terugkeert. Een aantal acteurs waaronder Andrew Garfield ontkennen, maar Topher Grace geeft wel antwoord. Tenminste, op een hilarische wijze reageert hij op fans!
Topher Grace speelde Venom in Spider-Man 3. Onder een Reddit draadje antwoordde de acteur op een vraag over zijn rol in de nieuwe film. Hierop besloot de acteur in plaats van hard te ontkennen er een grappig antwoord op te geven.
Topher Grace begint met de vraag of fans zijn geheim willen bewaren, want "ja, ik heb inderdaad een rol in Spider-Man: No Way Home" begint hij zijn post. Hij 'vertelt' daarna het plot.

Het plot van Spider-Man No Way Home

Volgens hem zou de identiteit van Tom Hollands Spider-Man publiekelijk bekend worden wat zorgt voor problemen. Daarna zouden Dr. Strange en Dr. Octopus naar zijn dimensie komen. Een aantal andere vijanden zouden verschijnen door portals en Grace zijn Venom zou uiteindelijk winnen. Daarnaast zegt hij nog dat de geest van Han Solo en de robot Eve van Wall-E dankzij Disney verschijnen. Vervolgens vraagt hij opnieuw of het tussen de acteur en de fan kan blijven.
Het is dus duidelijk dat Grace hier een grap maakt. Het is nog steeds mogelijk dat Topher Grace te zien zal zijn in de nieuwe film, maar het is niet waarschijnlijk. Er is een grotere kans dat Andrew Garfield in de film zal verschijnen. Deze acteur ontkent steeds dat hij in de film zit, maar er zijn wel beelden van hem opgedoken op de set.