Komt de Nintendo Direct weer met een verrassende shadowdrop?

News
vrijdag, 02 februari 2024 om 16:30
Het lijkt erop dat Nintendo binnenkort weer komt met een nieuwe Direct. En de uitgever heeft voor de showcase mogelijk ook weer een verrassende shadowdrop gepland.
Nintendo komt geregeld met Directs om te laten zien wat er allemaal aankomt of het is een showcase van een specifieke grote titel. Zo kreeg bijvoorbeeld Super Mario Bros. Wonder nog zijn eigen Direct richting het einde van 2023.
Eén van de meest verrassende showcases kwam in februari vorig jaar, toen vanuit het niets Metroid Prime Remastered werd aangekondigd én meteen gelanceerd - een zogeheten shadowdrop. En mogelijk heet Nintendo zoiets binnenkort opnieuw in petto.
De bekende leaker billbil-kun claimt namelijk dat er binnen 15 dagen een game uitkomt die hij direct kan spelen, zonder te wachten. Die titel zou aangekondigd kunnen worden tijdens ‘die twee aankomende events’.

Om welke events gaat het?

De tweet van bilbill-kun was nog voor de State of Play, waar al eerder geruchten over gingen dat die eind januari of begin februari zou komen. Het andere event dat er naar verluidt aankomt is een nieuwe Nintendo Direct.
Als we de leaker mogen geloven, dan komt er dus binnenkort een nieuwe Direct, inclusief een mooie verrassing. Het is alleen nog even wachten op de officiële aankondiging van Nintendo, maar de uitgever komt daar vaak pas twee dagen of soms zelfs de dag van tevoren mee.