Nieuwe Mario-game nu al gratis te spelen

News
donderdag, 01 februari 2024 om 13:30
mario vs donkey kong mini marios doosf1706736480
Als je alle games die je enigszins interessant vindt zou kopen, hakt dat er qua uitgaven flink in. Gelukkig kun je af en toe iets proberen zonder gelijk de volle mep te betalen. Een nieuwe Mario-game is nu bijvoorbeeld helemaal gratis te proberen.
Binnenkort ligt er een nieuwe Mario-game in de winkel, in de vorm van Mario vs. Donkey Kong. Deze puzzelplatformer is een remake van een klassieke Game Boy Advance-game. Het is al enige tijd geleden dat er iets is verschenen in deze reeks, dus er zullen veel spelers zijn die niet zo goed weten wat ze van de game moeten verwachten.
Gelukkig kun je de game nu gratis uitproberen. Nintendo heeft namelijk een demo beschikbaar gemaakt, waarin je vier levels uit de eerste wereld van de game kunt spelen. Dat lijkt niet heel veel, maar er zijn ook nog andere features die je kunt testen.
Zo kun je de nieuwe moeilijkheidsgraden van de game proberen. Ook is er een nieuwe co-op modus om te proberen, die de tweede speler de controle geeft over Toad. Voor verdere vernieuwingen zul je de release af moeten wachten, maar de demo is een mooi voorproefje.

Wanneer is de release van Mario vs. Donkey Kong

De volledige release van de game laat trouwens niet lang meer op zich wachten. Over twee weken ligt de game namelijk al in de winkel. Hij verschijnt op 16 februari voor de Nintendo Switch.