Komt de Cyberpunk 2077 next-gen update er bijna aan?

News
maandag, 17 januari 2022 om 13:30
cyberpunk 2077f1665048605
Een nieuwe Cyberpunk 2077 update kan al binnenkort worden toegevoegd aan de game. Spelers van de game delen namelijk op Reddit dat er aanpassingen zijn gedaan door CD Projekt RED aan de codes van Cyberpunk 2077. De laatste keer dat dit gebeurde was in oktober.
Cyberpunk 2077 zou eigenlijk vorig jaar nog een update krijgen, maar dit is allemaal verschoven naar 2022. Dit was te zien op een roadmap van updates die nog zullen worden toegevoegd aan de game en wanneer ongeveer.

Wat houdt de update in?

Het is niet helemaal duidelijk wat er in de nieuwe update zal zitten. Er wordt gedacht dat het de next-gen update voor Cyberpunk 2077 is, waarmee er eindelijk een volwaardige versie voor de PS5 en Xbox Series X/S is.
Daarnaast zijn er ook andere toevoegingen aan de game die spelers graag willen zien, zoals politie-achtervolgingen, maar het lijkt er niet op dat zoiets snel naar de game zal gaan komen. Een ontwikkelaar reageerde er namelijk op dat dat geen prioriteit heeft.
Cyberpunk 2077 begon als een game waar veel hype omheen was, maar de release van de game was dramatisch. Er bleken veel fouten in de game te zitten en veel spelers leverden de game weer in en vroegen hun geld terug. Nu zijn de problemen voor het grootste deel opgelost. De game wordt ook weer meer verkocht en krijgt positieve reviews, dus er zijn nog steeds een hoop spelers die wel graag nieuwe updates zien komen.

Populair Nieuws