Cyberpunk 2077 ontwikkelaar verklaart gebrek aan politie-achtervolgingen

News
dinsdag, 21 december 2021 om 13:00
cyberpunk 2077f1674491001
Sinds de release van Cyberpunk 2077 zijn spelers nogal kritisch over de game. Vanaf het begin zaten er veel fouten in de game, maar ook is er kritiek op bijvoorbeeld het feit dat politie niet veel ingrijpt. CD Projekt RED heeft nu uitleg gegeven waarom er geen achtervolgingen in de game zitten.
Hoewel de meeste problemen in Cyberpunk 2077 zijn opgelost en er steeds meer positieve reviews op de game komen, is nog niet alles perfect. Spelers vinden bijvoorbeeld nog steeds dat de politie achtervolgingen niet echt heel spectaculair zijn en zien dit graag veranderen. Pawel Sasko, een ontwikkelaar van de game zat in een stream en kreeg daar een vraag over, maar zijn antwoord vonden spelers nogal vreemd.

Waarom zitten er geen politie-achtervolgingen in?

Op Reddit is het eerste deel van het antwoord van Sasko te zien. Hierin lijkt hij te verdedigen dat dit niet in de game zit, omdat andere open-world games dit ook niet per se hebben. In de vraag zou namelijk worden gesuggereerd dat alle open-world games politie-achtervolgingen hebben.
Sasko noemt titels zoals Elden Ring als voorbeeld van games dit dit niet hebben, die vergelijking is vreemd, want dat is niet echt een game om te vergelijken met Cyberpunk 2077. Later is alleen het volledige antwoord van Sasko verschenen, waardoor het gebrek aan politie-achtervolgingen een stuk duidelijker wordt.
Later zegt Sasko namelijk dat Cyberpunk 2077 geen uitgebreide politie-achtervolgingen heeft, omdat de ontwikkelaars tijd tekort hadden om dit toe te voegen. Het zou ook geen prioriteit hebben gehad van het team achter de game om dit te verbeteren. Toch hopen spelers dus alsnog dat hier wat aan gedaan zal gaan worden. CD Projekt RED heeft sinds release namelijk al hard gewerkt om bugs te fixen en nieuwe content toe te voegen.

Populair Nieuws