Cyberpunk 2077 beschikt nu over werkend metro systeem

News
woensdag, 22 december 2021 om 10:30
metrof1640077509
Hoe onderscheidt een game als GTA V zich nou van de game Cyberpunk 2077? Een werkende metro natuurlijk! Cyberpunk 2077 heeft deze functie niet, maar een modder is zo vriendelijk geweest om deze toch toe te voegen.
De metro die is toegevoegd ondersteunt first person en third person view. Tijdens de rit kan je genieten van het prachtige uitzicht, want deze metro verplaatst zichzelf boven de grond. De metro laat spelers makkelijker en sneller naar bepaalde knooppunten reizen, zodat ze niet met de auto of benenwagen hoeven te gaan. In totaal zijn er 19 stations waar deze metro stopt. De rit toont een heel nieuwe kant van de Night City, die je normaal gesproken alleen vanaf de straat ziet.
De game heeft een fast-travel feature, en daarmee is de metro eigenlijk een beetje onnodig. Desondanks zorgt het voor prachtige foto’s en een vermakelijke rit. De fast-travel optie is overigens niet beschikbaar wanneer de mod is toegevoegd aan de game. Voor echte die-hard gamers die het liefst geen gebruik maken van een instant fast-travel is dit dus een ontzettend goede toevoeging.

Het gezicht van Cyberpunk

Cyberpunk heeft zijn debuut gemaakt in 2020 en is nu te spelen op de PC, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Het “gezicht” van Cyberpunk is Keanu Reeves, die onlangs heeft laten weten dat hij het spel nooit heeft gespeeld. Reeves heeft demonstraties van de game uiteraard wel gezien, maar waarschijnlijk is de top acteur te druk bezig geweest met de nieuwste John Wick film die in 2022 uitkomt. Hij moest eens weten wat hij mist.