Komen Deadpool en Black Widow ooit samen in een film? Volgens hoofdrolspeler niet

  Met je ex samenwerken is eigenlijk nooit prettig. Dat geldt ook voor de grote sterren van Hollywood blijkbaar, want Ryan Reynolds wil absoluut niet samenwerken met zijn ex-vrouw Scarlett Johansson in het MCU. Lees: zij zijn Deadpool en Black Widow.

  20th Century Fox

  Hoe goed je ook uit elkaar bent gegaan, met je ex samenwerken op de werkvloer kan tot veel ongemakkelijkheid leiden. Dat geldt dus ook voor Hollywood-superster Ryan Reynolds die in recente uitingen blijkbaar heeft aangegeven niet te willen samenwerken met zijn ex-vrouw Scarlett Johansson in het MCU. Beide supersterren vertolken natuurlijk een gigantische rol in het MCU.

  Ryan Reynolds speelt namelijk Deadpool die in de derde film als het goed is officieel onderdeel gaat uitmaken van het MCU. Aan de andere kant hebben we natuurlijk Scarlett Johansson die de rol van Black Widow vertolkt, een rol die tot nu toe heel belangrijk is geweest in het MCU. Het lijkt dus bijna onvermijdelijk dat ze op gegeven moment met elkaar moeten samenwerken, maar toch is de kans niet heel groot.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Ryan Reynolds en Scarlett Johansson in het MCU

  Dat Ryan Reynolds en Scarlett Johansson gaan samenwerken in het MCU lijkt vooralsnog eigenlijk niet heel waarschijnlijk. Mensen die Avengers: Endgame hebben gezien weten dat ze voorlopig niet heel veel meer hoeven te verwachten van Black Widow, afgezien van haar eigen film die recentelijk weer is uitgesteld. Daarnaast duurt het ook nog wel even voordat we Deadpool 3 gaan zien, maar Marvel-topman Kevin Feige zal er ongetwijfeld al flinke plannen voor hebben.

  Het is toch apart dat Ryan Reynolds niet wil samenwerken met zijn ex-vrouw Scarlett Johansson. Het voormalige koppel is namelijk op een redelijk vriendelijke manier uit elkaar gegaan zonder ruzie. Van de buitenkant lijkt er dus geen reden te zijn voor geen samenwerking, maar je weet natuurlijk nooit wat er op de achtergrond is voorgevallen en dat zullen we waarschijnlijk ook nooit te weten komen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.