Fortnite en Rocket League storing wordt veroorzaakt door Epic Games Store

News
dinsdag, 06 april 2021 om 15:43
fortnite1f1636631438
Als je vandaag Fortnite of Rocket League wil spelen, dan heb je even pech. Ontwikkelaar Epic Games kampt namelijk met een flinke storing die ook de eigen Epic Games Store plat heeft gelegd.
Die Victory Royale die je deze middag wilde behalen zal even moeten wachten, Fortnite kampt namelijk met een flinke storing. De oorzaak ligt bij Epic Games, want ook een andere titel van hun, Rocket League, ligt er momenteel uit. Wat er precies aan de hand is, is nog niet duidelijk, maar het zal waarschijnlijk wat met de servers te maken hebben. Epic Games geeft zelf in ieder geval aan erbovenop te zitten.

Fortnite en Rocket League Storing

Wat nou al helemaal jammer is, is dat de Epic Games Store er dus ook volledig uit ligt. Dat betekent dus dat je geen toegang hebt tot games die in je bibliotheek staan in de gehekelde launcher. Fortnite en Rocket League hebben op ieder platform een storing omdat de diensten van deze games draaien op de servers van Epic Games en de oorzaak van de storing dus ook waarschijnlijk op die servers ligt.
Hopelijk kunnen we tegen het eind van de middag weer aan de slag in Fortnite en Rocket League en lost Epic Games de storing zo snel mogelijk op. Misschien dat Epic zich wat minder moet focussen op nieuwe exclusives voor de Epic Games Store en zich beter kan richten op het maken van degelijke servers. Al zal hun aandacht misschien liggen bij het schikken van rechtzaken, nog een hobby die ze hebben.

Populair Nieuws