Koch Media komt met Summer Game Fest presentatie

News
woensdag, 02 juni 2021 om 14:00
summer game festf1621435876
Nu we steeds dichterbij E3 2021 komen krijgen we steeds meer duidelijkheid over de vormgeving van de conferentie en de vormgeving van concurrent Summer Game Fest. Nu weten we dat ook Koch Media een Summer Game Fest presentatie gaat houden op vrijdag 11 juni.
Voordat E3 2021 losbarst met al het spektakel dat erbij hoort zien we twee dagen eerder Summer Game Fest van journalist Geoff Keighley. Vandaag is bekend geworden dat we van Koch Media een Summer Game Fest presentatie mogen verwachten op de dag voordat E3 2021 losbarst, namelijk op vrijdag 11 juni om 21:00 Nederlandse tijd. De stream van Koch Media is al live maar er is nog niet heel veel te zien afgezien van een ruimte waarin ongetwijfeld een paar toffe games getoond zullen worden.
Met de titel 'We know something you don't know' valt er genoeg te speculeren over wat we te zien gaan krijgen tijdens de Summer Game Fest presentatie van Koch Media. De uitgever is natuurlijk verantwoordelijk voor alles wat uit de stal van SEGA, Deep Silver en Koei Tecmo komt. Dat betekent dat er misschien een aantal grote titels getoond gaan worden tijdens de presentatie en dat er misschien nog wel een toffe aankondiging komt. Geoff Keighley zal ook aanwezig zijn bij de presentatie als speciale gast.

Wat gaan we zien bij de Koch Media Summer Game Fest Presentatie?

Het is nog wel onduidelijk wat we precies gaan zien bij de Summer Game Fest presentatie van Koch Media, maar je kan er vrij zeker van zijn de we in ieder geval de next-gen versies van Metro Exodus en Greedfall gaan zien. Beide games moeten namelijk op respectievelijk 18 juni en 30 juni uitkomen en Summer Game Fest zal een uitgelezen mogelijkheid bieden om beide games nog even in de spotlight te zetten. Misschien gaan we ook wel wat zien van de nieuwe Sonic game, maar dat is nog even afwachten.