'Nieuwe Sonic wordt open wereld game'

News
maandag, 31 mei 2021 om 15:00
sonic ov st 7 jpg sd high copyright 2019 paramount pictures and sega of america inc all rights reservedf1622456615
Sega heeft vorige week voor het 35-jarige jubileum van Sonic een stream georganiseerd waarin meerdere dingen werden aangekondigd waaronder een compleet nieuwe Sonic game. De naam van de nieuwe Sonic game is nog niet bekend, maar verschillende lekken zouden wijzen op “Sonic Rangers” en nu gaat er een gerucht rond dat deze game een open wereld gaat krijgen.
In de metadata van de aankondigingstrailer en verschillende persberichten zouden voorbij zijn gekomen dat de naam van de nieuwe Sonic game ‘Sonic Rangers’ is en dat deze nieuwe gameplay gaat krijgen voor de hele serie.
ResetEra meldt ook dat ‘Sonic Rangers’ volgens verschillende berichten op 4Chan een game zijn die geheel open wereld is en zich afspeelt op een eiland, waar spelers puzzels oplossen en punten moeten verdienen om verder te gaan. Ook zou er een skill tree in zitten, waarmee spelers nieuwe vaardigheden unlocken voor Sonic.

Geruchten van Sonic Rangers zijn afkomstig uit een test

De geruchten moeten altijd met een korreltje zout worden genomen, het gebeurd namelijk vaak genoeg dat geruchten er compleet naast zitten. Ook met ‘Sonic Rangers’ moeten we hier rekening mee houden. De geruchten over de open wereld gameplay zijn namelijk afkomstig van gebruikers die een testversie mochten spelen van een nieuwe Sonic Game.
De kans dat dit dan ook echt het eindproduct gaat worden is natuurlijk klein, zeker als het gaat om een gameplaytest. Sega heeft ook al laten weten aan Eurogamer dat het persbericht waarin ‘Sonic Rangers’ vernoemd werd, een verouderde versie was.
De nieuwe Sonic game heeft nog geen releasedatum maar komt op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch en PC.

Populair Nieuws