The Boys toont eerste blik Blue Hawk

News
donderdag, 09 december 2021 om 8:30
the boys seizoen 2f1602669619
The boys heeft in het fictieve nieuwsprogramma Seven on 7 een nieuwe held getoond die zal verschijnen in het derde seizoen van de serie. Het gaat om Blue Hawk. Het personage zal gespeeld worden door Nick Wechsler.
The Boys heeft ons een eerste blik gegeven op een nieuwe held die zal verschijnen in het derde seizoen. Hij heet Blue Hawk en zal gespeeld worden door Nick Wechsler. Het fictieve nieuwsprogramma op YouTube genaamd Seven on 7 with Cameron Coleman (dat in universe is voor The Boys) geeft ons een eerste blik op het personage in kostuum.
Een wat grotere versie van de foto uit het 'nieuwsfragment' is gedeeld via Twitter. Blue Hawks kostuum lijkt op dat van een Amerikaanse motoragent. Wat Blue Hawks rol wordt in de serie is nog niet bekend.
Verder is er ook mogelijk wat meer informatie onthuld over seizoen 3 van The Boys. In Seven on 7 werd namelijk onthult dat Black Noir weer terug is voor een ‘terugkeermissie’, na zijn herstel van een allergische reactie.
Blue Hawk is niet de enige held die in dit nieuwe seizoen aan de cast wordt toegevoegd. Blue Hawk is één van drie nieuwe superhelden waarvan in juni werd aangekondigd dat ze zouden verschijnen in seizoen 3. Samen met Soldier Boy (Jensen Ackles) en Crimson Countess (Laurie Holden) maakt dat zeker vijf nieuwe helden.

The Boys krijgen animatieserie

Hoewel we nog wachten op het derde seizoen, is er eerder deze week aangekondigd dat The Boys een animatieserie gaat krijgen. De serie heet Diabolical en zal in 2022 te zien zijn op Amazon Prime Video. Wanneer het derde seizoen van The Boys op Amazon Prime Video staat, is nog niet bekend, maar het zal waarschijnlijk ook in 2022 zijn.