'Alan Wake 2 wordt onthuld tijdens The Game Awards 2021'

News
donderdag, 09 december 2021 om 8:00
alan wakef1632208285
Volgens insiders Jeff Grubb en Nate the Hate zal Alan Wake 2 worden aangekondigd tijdens The Game Awards 2021. Daarnaast verwachten ze dat de vermeende remaster van Chrono Cross daar ook onthuld zal worden.
Volgens YouTuber Nate the Hate en gamingjournalist Jeff Grubb zal Alan Wake 2 onthuld worden tijdens de aankomende Game Awards. De twee praten over The Game Awards in een podcast van Nate.
Er gaan al langere tijd geruchten rond dat er een tweede deel zal komen van deze Xbox-game. Het vervolg zou ontwikkeld worden door Remedy Entertainment, in samenwerking met Epic Games, die nu de licentie voor de franchise heeft. Geen van beide partijen hebben hier nog iets over bevestigd, maar wel is bekend dat de twee samenwerken aan een ‘AAA-gameproject’.

Mogelijk ook Chrono Cross remastered aangekondigd

Naast Alan Wake 2, zal mogelijk ook een remaster van Chrono Cross worden onthuld. De game zou al in ontwikkeling zijn voor de PlayStation 5 en ook hier is meerdere keren naar gehint. Volgens de geruchten zou PlayStation de remake rond Kerst aankondigen, waardoor het goed mogelijk kan zijn dat ook deze tijdens The Game Awards zal worden aangekondigd.
The Game Awards 2021 vinden plaats in de nacht van 9 op 10 december. De awardshow begint om 1:30 uur, Nederlandse tijd.