Call Of Duty: Modern Warfare 2 Remastered is officieel gelanceerd

News
woensdag, 01 april 2020 om 10:00
call of duty modern warfare 2 campaign remasteredf1585723940
Het gerucht ging al eerder deze week, de Remaster van Call of Duty Modern Warfare 2 zou op zeer korte termijn verschijnen. Inmiddels is het zover, de Call Of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered is in de Store verschenen voor PlayStation 4. PC en Xbox gamers moeten nog even geduld hebben, de titel is dertig dagen exclusief beschikbaar op het PlayStation platform.
Modern Warfare 2 Campaign Remastered is niet ontwikkeld door de Infinity Ward, maar door Beenox. Deze Remaster bevat alleen de singleplayer campagne. Samen met de Campaign Remastered krijgen kopers ook de Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle. Dit is een pakket aan voorwerpen die bruikbaar zijn in Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer, Special Ops, en Warzone.
modern warfare 2 campaign remastered extrasf1585724194
Modern Warfare 2 speelt zich vijf jaar na Call of Duty 4: Modern Warfare af. Terroristen onder leiding van Makarov hebben het stokje overgenomen van Imran Zakhaev. Zij plegen meerdere aanslagen, waaronder een aanslag op een vliegveld die in een destijds controversiële missie zelf gespeeld kan worden. Deze aanslag leidt tot een bloedige oorlog tussen Amerika en Rusland.
Niet alleen was de game zelf al gelekt, ook een trailer was al eerder ontdekt en via Twitter wereldkundig gemaakt. Inmiddels is ook deze trailer officieel gepubliceerd.

Populair Nieuws

Laatste Reacties