PlayStation Plus games april 2020 – Wat spelen we deze maand?

Article
woensdag, 01 april 2020 om 10:30
uncharted 4f1585208429
Hoewel de situatie in de wereld anders is dan normaal gaat er een ding steevast door: De PlayStation Plus games voor de komende maand zijn bekend gemaakt. Dit keer waren ze door een foutje gelekt, maar het aanbod is geweldig. Wat spelen we deze maand?

Uncharted 4: A Thief’s End

Sony bracht ons een paar maanden geleden al de Nathan Drake Collection, een verzameling van de eerste drie delen in de Uncharted franchise. Dat betekende dat we alleen maar hoefden te wachten tot het vierde deel gratis beschikbaar zou worden. Deze maand is het zover: we mogen aan de slag met Nathan Drakes laatste avontuur in Uncharted 4.
In de game gaat Drake voor het laatst op jacht naar een schat en dat betekent dat jij weer volop mag puzzelen en een enorm avontuur voor je kiezen krijgt. Drake is niet de enige die op schattenjacht is. Hij wordt gesteund door zijn broer en een aantal oude bekenden. De schatzoekers krijgen ook genoeg weerstand in de vorm van andere schatzoekers die Drake letterlijk het vuur aan de schenen leggen. Ben jij klaar voor het laatste hoofdstuk in Drakes avonturenboek?
dirt rally 2 preview waarom lijkt racen in dirt rally 2 zo echt 145606f1585208553

Dirt Rally 2.0

In april mogen we naast schatzoeken ook flink wat stof doen opwaaien. In Dirt Rally 2.0 kun je namelijk op een heerlijke manier rondscheuren op verschillende off road tracks.De game heeft acht officiële circuits uit het FIA World Rallycross kampioenschap en bevat de Supercars en de support series die ook in het echt te zien zijn. Dat betekent meer dan 50 off-road wagens en coureurs die je zelf kunt tunen om de snelste te zijn.
De game kun je in een carrieremodus spelen, maar ook online tegen elkaar. Bovendien biedt ontwikkelaar Codemasters je de mogelijkheid om in dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse uitdagingen het beste in jezelf naar boven te halen.

PlayStation Plus games april 2020

Dit zijn de PlayStation Plus games voor april 2020. We mogen twee keer flink in het stof happen, enerzijds in een wagen en anderzijds op zoek naar kostbaarheden. Wat speel jij deze maand?
Dit artikel is op 27 juli 2020 bijgewerkt.