Gerucht: Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered verschijnt morgen

  Een nieuw lek duidt op de aanstaande release van Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered. De remaster gaat morgen verschijnen op basis van een gelekte trailer. De game moet 24,99 euro uitkomen als we een lek uit de PlayStation Store mogen geloven.

  Het is niet de eerste keer dat een gerucht opduikt rondom de release van Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered. Vorige week ontstonden geruchten door de nieuwe Call of Duty Warzone update die bestanden bevatte die op de aankondiging van de game duiden. De bestanden verwezen alleen wel naar een variant van de game die alleen de Campaign bevat.

  Modern Warfare 2 Campaign Remastered zou zoals de titel al duidelijk maakt, alleen het verhaal bevatten en niet de legendarische multiplayer. Daarvan zouden een aantal maps toegevoegd worden aan de reboot van Modern Warfare die in 2019 verscheen. Een aantal hiervan zijn al aan de game toegevoegd, maar volgens Twitteraar Okami13 gaan dit er nog meer worden.

  Officieel heeft Activision nog niets aangekondigd, maar gezien er een trailer gelekt is op Twitter en de game in de PlayStation Store is verschenen lijkt alles er op te duiden dat de game morgen speelbaar is.

  Call of Duty: Modern Warfare 2

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.