Kingdom Hearts heeft releasedatum op Switch

News
woensdag, 19 januari 2022 om 9:00
kingdom hearts gameplayf1633559004
De releasedatum voor Kingdom Hearts op de Nintendo Switch is bekendgemaakt. Square Enix heeft meer informatie vrijgegeven over wanneer de reeks naar de Nintendo Switch zal komen en wat we er van kunnen verwachten.
Toen vorig jaar bekend werd dat Sora het laatste personage voor Super Smash Bros Ultimate zou zijn, werd ook gelijk aangekondigd dat de Kingdom Hearst-games naar Nintendo Switch zouden komen. Square Enix, de uitgever van de Kingdom Hearts-games liet via het Twitter-account van de franchise weten wanneer de games precies zullen verschijnen. Op 10 Februari zullen de Kingdom Hearts-games naar Nintendo Switch komen als cloudversies.
Voor cloud gaming heb je een stabiele en snelle internetverbinding nodig om de game te kunnen streamen naar de console. Alleen zo kun je de game op een vloeiende manier spelen. De kwaliteit van het spel moet dan hetzelfde zal zijn als op andere consoles, zonder dat er dezelfde krachtige hardware voor nodig is.
Ondanks dat de game alleen als cloudversies worden aangeboden ligt de prijs van de games tussen de 39.99 en 59.99 euro. Naast de drie Kingdom Hearts games is er ook een vierde mogelijkheid aan het lijstje toegevoegd genaamd Kingdom Hearts Integrum Masterpiece.
Kingdom Hearts Integrum Masterpiece is een bundel die alle drie de aangeboden games samenvoegt tot één aankoop. De bundel zal worden aangeboden voor 89.99 dollar en zal ook werken via het cloud systeem.
De games die op 10 februari naar de Nintendo Switch zullen komen zijn:
De games zullen tot hun release 20% zijn afgeprijsd, wat betekent een pre-order van Integrum Masterpiece 79,99 euro kost.

Ook gratis demo van alle Kingdom Hearts-games beschikbaar

Mocht je twijfelen of het cloud gamen wel iets voor jou is en of je internet het wel aan kan, dan kun je het eerst gratis uitproberen. Alle games hebben een gratis demo gekregen die nu beschikbaar is op de Nintendo Switch. Zo kun je vrijblijvend testen of de games een aankoop waard zijn.

Populair Nieuws