Kingdom Hearts games komen naar Nintendo Switch

News
donderdag, 07 oktober 2021 om 8:30
kingdom hearts gameplayf1633559004
Je kan straks Kingdom Hearts spelen via je Nintendo Switch. Drie van de Kingdom Hearts-games komen namelijk naar de console. Het gaat om cloudversies van de games.
Square Enix, de ontwikkelaar van Kingdom Hearts, plaatste voor de twintigste verjaardag van Kingdom Hearts een trailer op YouTube. In deze video laat het bedrijf de plannen zien voor de toekomst van Kingdom Hearts. Eén van deze plannen is om drie Kingdom Hearts games naar de Switch te brengen.
Er komen drie Kingdom Hearts games naar Nintendo Switch via cloud gaming. De drie games die naar de Switch komen zijn Kingdom Hearts 1.5+2.5, 2.8 en 3 (+Re Mind).
Cloud gaming zorgt ervoor dat een wat zwaardere game net zo goed kan presteren op de Switch als op de Xbox One of PS4, zonder dat de Switch daar dezelfde hardware voor nodig heeft. Dat is mogelijk omdat de games die je via Cloud Gaming speelt gestreamd worden in plaats van dat de Switch zelf ze moet laten draaien.

Feest voor Kingdom Hearts fans

Dat Kingdom Hearts naar de Switch komt is niet het enige grote nieuws rond de games. Er werd namelijk ook onthuld dat Kingdom Hearts hoofdpersoon Sora de laatste fighter wordt in Super Smash Bros. Ultimate. Sora was voor velen een gewilde toevoeging aan Smash Bros. Ultimate. Volgens Smash-bedenker Masahiro Sakurai was hij zelfs het meest verzochte DLC-personage toen Nintendo daar enkele jaren geleden een enquêtes voor hield.

Populair Nieuws