Kijk hier gamescom Opening Night Live 2022!

News
dinsdag, 23 augustus 2022 om 17:00
gamescom 2021f1629299676
Na een paar jaar digitale evenement is gamescom 2022 dit jaar weer helemaal fysiek terug. Maar desondanks blijft Opening Night Live onderdeel van het evenement. De editie van dit jaar wordt vanavond uitgezonden en je kunt hem hier live volgen!
Net als de afgelopen twee jaar wordt gamescom afgetrapt met een live-presentatie met Geoff Keighley. Vanavond worden minstens dertig games gepresenteerd, waarvan sommige nog niet eerder vertoond. Als je er de tijd voor hebt kan het dus zomaar de moeite waard zijn om Opening Night Live aan te zetten, als is het maar op de achtergrond terwijl je wat anders doet.
Titels als Hogwarts Legacy en Gotham Knights komen zeker voorbij. Daarnaast zal er ook een Borderlands-gerelateerde game (waarschijnlijk de nieuwe Tales form the Borderlands) getoond worden. Ook Sonic Frontiers, waavan eerder vandaag de releasedatun lekte, is van de partij.
Gamescom Opening Night Live is te volgen via Twitch en YouTube. Beide streams hebben we hieronder voor je klaargezet. Mocht er één niet werken, dan heb je dus de ander paraat. De show begint om 20.00 Nederlandse tijd.

Wat kun je nog meer verwachten van gamescom 2022?

Vanaf morgen gaat gamescom pas echt goed van start. Op 25 augustus gaan we ook nog een Xbox Showcase zien, al is dat waarschijnlijk zonder Starfield of Redfall. Sony en Nintendo slaan deze editie van gamescom helaas over, maar desondanks verwachten we aardig wat mooie games. Eer zijn namelijk nog heel wat andere uitgevers aanwezig die ook met mooie games gaan komen.