Keanu Reeves zou graag rol in MCU willen hebben

News
woensdag, 24 november 2021 om 15:00
Keanu Reeves staat open voor een rol binnen de MCU. Dit heeft hij gezegd tijdens een interview met Esquire. Reeves zou het zelfs een eer vinden. De acteur is vooral onder de indruk van de regisseurs van de films. Er gaan al langer verhalen rond dat er met de acteur wordt gesproken over een rol binnen het Marvel-universum.
Zullen we binnenkort Keanu Reeves zien als superheld? Dit is goed mogelijk. Keanu Reeves heeft namelijk gezegd dat hij het een eer zou vinden om een personage te spelen binnen de MCU. Al langer gaan er verhalen rond dat er met de acteur wordt gesproken over een rol in een Marvel film of serie.

Veel geprekken met Keanu Reeves

Marvel baas Kevin Feige heeft al eerder gezegd dat er veel gesprekken worden gevoerd met de acteur. Volgens Feige zou er voor elke Marvel film wel gesproken worden met Reeves. Het belangrijke is alleen dat wanneer het gebeurt, Reeves wel de goede rol krijgt die echt bij de acteur past.
Reeves is niet de enige acteur waarbij het lang duurde voordat er een goede rol werd gevonden. Er werd namelijk ook veel gepraat met Jake Gyllenhaal, voordat hij de rol kreeg van Mysterio in Spider-Man Far From Home.
Keanu Reeves is vooral bekend van het personage Neo uit de Matrix en John Wick. Over deze twee personages zei Reeves onlangs nog dat hij deze niet graag in Mortal Kombat zou zien. De acteur zat ook in Cyberpunk 2077.