Keanu Reeves wil John Wick en Neo niet in Mortal Kombat

News
woensdag, 24 november 2021 om 8:30
john wick 3 trailer john wick is terug 145338f1634655954
Als het aan acteur Keanu Reeves lag, verschijnen zijn karakters John Wick en Neo van The Matrix nooit in een Mortal Kombat-game. Tijdens het promoten van The Matrix: Resurrections kreeg hij de vraag of hij die crossovers zag zitten, maar zijn antwoord was een ferme 'nee'.
Fans hopen al jaren dat Neo (uit The Matrix) of John Wick (uit de gelijknamige filmreeks) in Mortal Kombat verschijnt, maar Keanu Reeves denkt daar heel anders over. Dat liet hij weten toen hem in een video van Esquire werd gevraagd of hij één van zijn personages graag in deze games ziet verschijnen.
Aangezien Mortal Kombat en The Matrix allebei van Warner Bros. zijn, hoopten veel fans al dat een samenwerking tussen de game en de filmreeks mogelijk was. Ed Boon, één van de bedenkers van Mortal Kombat, heeft in het verleden ook al aangegeven dat hij graag Neo of John Wick zou willen zien in de games.
Er is al meerdere keren gezegd dat Neo is overwogen voor Mortal Kombat-games, maar dat is tot nu toe nog nooit daadwerkelijk gebeurd. Ed Boon had beide personages bijvoorbeeld graag gezien in Mortal Kombat 11.

Neo en John Wick wel in eigen games

Neo en John Wick zijn in de loop der jaren wel in andere games verschenen. Zo zit Neo in verschillende Matrix-games en heeft John Wick zijn eigen game in de vorm van John Wick Hex.