'Keanu Reeves in gesprek met Disney voor Marvel series'

News
dinsdag, 29 december 2020 om 17:15
Populaire acteur Keanu Reeves is in gesprek met Disney voor een nieuwe serie voor op Disney+, volgens Small Screen. De man die hoofdrollen speelde in onder andere John Wick en The Matrix zit hierdoor in een soort tweestrijd tussen de twee grote superhelden franchises Marvel en DC. Momenteel weten we nog niet waar de keuze van deze mega bekende acteur op zal vallen.
Bij DC Comics speelde Keanu Reeves al de hoofdrol in Constantine, waar de franchise hem graag voor terug wil. Als hij van start gaat bij Marvel zou dit alleen roet in het eten gooien. De twee grote concurrenten gaan al lange tijd over en weer, maar de laatste jaren groeide Marvel dankzij de MCU heel erg in populairiteit, waar DC Comics dankzij een paar matige films juist veel kritiek kreeg.

Hele grote naam

Keanu Reeves is een naam die hoe dan ook kijkers trekt. De populariteit van de acteur steeg de laatste jaren enorm dankzij grote rollen en de ontzettend vriendelijke personaliteit van de man. Zijn meest recentelijke rol was in Cyberpunk 2077, waarin hij een grotere rol speelde dan velen van tevoren hadden gedacht. Hij is momenteel ook bezig aan een andere heel grote titel.

The Matrix 4

Natuurlijk speelde Keanu Reeves de hoofdrol van de Neo in de eerste drie Matrix films. Deze titels werden ontzettend populair, waardoor er bijna 18 jaar na het laatste deel nog een vierde film gemaakt zal worden. Opnieuw zal Keanu Reeves de hoofdrol op zich nemen. Veel weten we nog niet over The Matrix 4. Wel is er bekend dat de film meteen op de streamingdienst van Warner Bros., HBO Max, zal gaan komen.