Kaartverkoop gamescom 2022 gestart

News
donderdag, 09 juni 2022 om 17:00
Hoewel we het dit jaar in juni met Summer Game Fest en zonder E3 moeten doen, is er nog steeds een grote gamebeurs op komst. Eind augustus is gamescom terug van weggeweest met een fysiek evenement. De kaartverkoop is nu begonnen.
Als je dit jaar naar een groot gaming-evenement wil dient gamescom zich aan als een optie. De beurs heeft twee jaar lang alleen digitaal bestaan, maar in 2022 kun je weer afreizen naar Duitsland om het evenement van dichtbij mee te maken. Dat was natuurlijk al even bekend, maar nu is de kaartverkoop begonnen.
Veel opties voor kaarten zijn hetzelfde als in voorgaande jaren. Er zijn dagkaarten, waarbij de dagen van het weekend wat duurder zijn dan op donderdag en vrijdag. Verder zijn er ook avondkaarten waarbij je pas na 16.00 naar binnen mag, als het al weer wat rustiger is op de beursvloer. Er zijn ook weer gezinskaarten voor wie met twee volwassenen en maximaal drie kinderen naar binnen wil.
Daarnaast introduceert gamescom dit jaar twee nieuwe kaarten. Er is een “green ticket” dat een euro duurder is maar bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelen van het evenement. Daarnaast is er een “superfan ticket”, waarmee je een extra reservering voor een game demo of ander attractie kunt krijgen.

Waar kun je gamescom tickets kopen?

Tickets voor gamescom 2022 zijn alleen verkrijgbaar op de site van het evenement. Daar vind je vanzelfsprekend ook een prijslijst voor de verschillende kaarten. Je kunt tickets krijgen voor één of meerdere dagen van 25 tot en met 28 augustus.