Haal de nieuwe, goedkope Sonos soundbar nu hier

News
donderdag, 09 juni 2022 om 16:30
sonos ray zwartf1654773426
De nieuwe, goedkope Sonos soundbar is uitgebracht. Via de Nederlandse webshops kun je de soundbar nu in huis halen. Check hier snel de manier om de Sonos Ray zelf zo snel mogelijk te bemachtigen.
Eerder dit jaar lekte al dat Sonos plannen had om een gloednieuwe soundbar aan haar line-up toe te voegen. Later werden de plannen officieel bevestigd door het Amerikaanse bedrijf en werd de Sonos Ray daadwerkelijk uit de doeken gedaan. Het prijskaartje viel alleen wel een stukje hoger uit dan oorspronkelijk gedacht.
In het lek werd gemeld dat de soundbar zo'n 250 dollar zou kosten, wat omgerekend 235 euro zou zijn. Inmiddels is duidelijk dat de prijs in Nederland hoger ligt. De soundbar gaat namelijk voor 299 euro over de toonbank.
sonos arcf1654180903

Sonos Ray soundbar significant goedkoper

Dat is toch een stukje duurder dan oorspronkelijk gedacht, maar daarmee is de soundbar nog steeds significant goedkoper dan de andere twee soundbars die Sonos heeft voor onder de televisie. De Sonos Beam (Gen 2) kost namelijk 499 euro doorgaans, al kun je deze vaak wel al goedkoper vinden (zoals hier).
De prijs is wel minder dan een derde van wat het vlaggenschip van Sonos kost, de Sonos Arc. Die heeft een adviesprijs van 999 euro. Ook deze is alleen wel al vaker in de aanbieding te vinden, waardoor de soundbar nog "slechts" 879 euro kost. Deze is alleen wel pas aan te raden als je een televisie hebt van 55 inch of meer, gezien deze relatief groot is. Al helemaal in vergelijking met de Beam of de nieuwe Ray.

Populair Nieuws