Kijk hier Summer Game Fest live vanavond

News
donderdag, 09 juni 2022 om 14:00
2022 04 01 summer game fest 2022f1648797839
Vanavond is het alweer tijd voor de derde editie van Summer Game Fest. De grote persconferentie van Geoff Keighley staat voor de deur om een zomer vol persconferenties af te trappen in het jaar dat E3 niet doorgaat. Kijk hier vanavond Summer Game Fest live om overal van op de hoogte te blijven.
Vanavond is het tijd voor Summer Game Fest 2022. Om 20.00 uur gaat de livestream van start en die stream kun je hier gewoon gemakkelijk kijken. De show wordt via Twitch en YouTube uitgezonden, waarbij verschillende aankondigingen op de planning staan. Die wil je natuurlijk niet missen.
Kijk de livestream hieronder zelf via YouTube!

Summer Game Fest brengt grote games

Tijdens Summer Game Fest mag je flink wat grote aankondigingen verwachten. Zoveel is al wel duidelijk, want Geoff Keighley heeft al redelijk wat details uit de doeken gedaan. Zo is de lijst met onderstaande games al bevestigd voor de show:
Toch zijn dat nog lang niet alle games die we gaan zien tijdens de persconferentie. Zo gaan er tal van geruchten rondom over mogelijke games die nog getoond worden, waaronder Hideo Kojima's nieuwe game die vermoedelijk Overdose heet. Tevens gaan er geruchten dat Sony aanwezig zal zijn, waarbij experts vermoeden dat God of War Ragnarok mogelijk getoond wordt of misschien zelfs The Last of Us Remake.
Wat we daadwerkelijk zien vanavond, wachten we nog even af. Dat zie je gewoon hier vanavond!