‘Nieuwe Jurassic World wil grote ster in hoofdrol’

News
dinsdag, 26 maart 2024 om 15:30
jurassic parkf1591300782
Begin dit jaar werd bekend dat er een nieuwe Jurassic World, dan wel Jurassic Park film komt. Daar zit flinke vaart achter. Er zou nu een grote ster in gesprek zijn voor een hoofdrol.
Er is nog niet heel veel bekend over de nieuwe Jurassic World-film, maar de details komen relatief snel. Onlangs waren er bijvoorbeeld al berichten dat er een regisseur is gevonden, in de vorm van Rogue One: A Star Wars Story-regisseur Gareth Edwards. Nu meldt The Hollywood Reporter dat er ook gesprekken gaande zijn met een hoofdrolspeler.
Scarlett Johansson zou namelijk een rol krijgen in de nieuwe film. Wie ze zou spelen is niet bekend, maar het is waarschijnlijk een grote rol. Over eventuele tegenspelers is nog niets bekend.

Jurassic World nieuwste grote franchise voor Scarlett Johansson

Scarlett Johansson is zeker niet onbekend met grote franchises als Jurassic World. Ze speelde ruim tien jaar Black Widow in het MCU. Ook daarvoor was Johansson al een grote naam in Hollywood en in tegenstelling tot sommige MCU-collega’s heeft ze het ook sindsdien niet moeilijk gehad met het vinden van een rol.
Zoals gezegd lijkt er haast te zijn met de nieuwe Jurassic World: het werk aan de film is pas net begonnen, maar er staat al een releasedatum. Hij moet begin juli 2025 in de bioscoop draaien. Het script wordt verzorgd door David Koepp, die ook schreef voor de allereerste Jurassic Park-film uit 1993.

Populair Nieuws