Jurassic World regisseur deelt bijzondere mening

News
vrijdag, 30 september 2022 om 12:30
jurassic world dominion st 3 jpg sd high copyright 2021 universal studios and storyteller distribution lcc all rights reservedf1654868424
De eerste Jurassic Park film wordt veelal gezien als meesterwerk. Dat kan niet gezegd worden van de rest van de films in deze franchise, ook al verdienen ze doorgaans aardig. Nu blijkt dat ook Colin Trevorrow, die aan het roer stond van de Jurassic World films, vindt dat er teveel films in de reeks zijn.
Sommige verhalen hebben een schijnbaar eindeloze potentie voor vervolgen, maar voor andere wil dat nog wel eens tegenvallen. Eigenlijk is er bijvoorbeeld geen enkele Jurassic Park of World-film zo geliefd als de eerste. Jurassic World Dominion, de afsluiter van de World-trilogie, doet het goed bij de box office, maar vangt ook flinke kritiek op zijn verhaal.
Nu blijkt dat zelfs Colin Trevorrow, de regisseur van Dominion, niet bijzonder blij is met het bestaan van Jurassic Park-vervolgen. In een interview met Empire laat hij weten dat de vervolgen, inclusief de films die hij heeft gemaakt, helemaal nergens voor nodig waren. Vandaar ook dat hij een ander benadering zocht in de World-reeks dan in de Park-trilogie.

Komen er nog meer Jurassic Park films?

Ondanks Trevorrows uitspraken is het niet uitgesloten dat de Jurassic Park franchise nog doorgaat. Daar zijn momenteel geen concrete plannen voor en veel personages uit de eerdere films zouden waarschijnlijk niet terugkeren. Toch heeft Trevorrow eerder aangegeven dat er wat personages zijn in Dominion die nog terug zouden kunnen komen in een nieuw deel.