Mist Johnny Depp de rol van Jack Sparrow?

News
dinsdag, 20 april 2021 om 13:30
reboot pirates of the caribbean in de bioscoop met deadpool schrijvers 141087
Johnny Depp heeft vijfmaal de rol mogen spelen van onze favoriete piraat, Jack Sparrow. Er is de laatste tijd veel drama rond de bekende Pirates of the Caribbean acteur. Zo werd hij van meerdere rollen ontslagen vanuit Disney en Warner Bros. en dus ook zijn rol van Jack Sparrow, moest hij neerleggen.
Afgelopen week was Depp te gast bij BCN Film Fest. Tijdens dit festival werd de beroemde acteur gevraagd of dat hij de rol van Captain Jack mist, vooral nu Disney heeft besloten dat een andere richting op te gaan met de franchise van Pirates of the Caribbean. Helaas heeft Disney hier een hard hoofd in en heeft absoluut geen ruimte meer voor Depp, de man die de franchise groot wist te maken.

Depp hoeft de rol niet te missen

Depp lijkt ondanks alles de rol niet echt te missen. Depp zou de rol van Jack elke dag bij zich dragen, dat is niet iets wat je ineens los kunt laten, “Ik behoor tot Jack Sparrow en hij is loyaal aan mij”. Depp begon met de rol in 2003 en was voor het laatst te zien als de beste piraat in 2017. Disney is ondertussen bezig met een zesde film van de franchise, waarin geen rol beschikbaar is voor Depp. Als het aan de fans zou liggen, hadden ze Depp allang terug gevraagd en Amber Heard uit Aquaman 2 geknikkerd, maar die leek nog te teasen dat ze gewoon meedoet aan de opkomende DC film.