Schrijver Bond 25 doet boekje open over nieuwe, vrouwelijke 007

  Tijdens een interview reageert Phoebe Waller-Bridge, schrijver van Bond 25, op de geruchten wie de nieuwe rol van agent 007 op zich gaat nemen. Eerder gingen er speculaties rond dat wellicht actrice Lashana Lynch als 007 in Bond 25 geïntroduceerd zal worden.

  Marvel Studios

  Vorige maand gingen er al geruchten rond over wie de nieuwe James Bond zal worden. Volgens de geruchten zou dit Lashana Lynch moeten worden. Het is bevestigd dan Lashana Lynch in Bond 25 zal spelen, maar er is een vermoeden dat zij tijdens de film de titel 007 zal vergaren.

  Nog steeds twijfel over Lashana Lynch als nieuwe 007

  Deze geruchten zijn nog niet bevestigd door de de productiemaatschappij EON Productions. In een interview met Phoebe Waller-Bridge, de schrijfster van het script, wordt het gerucht ook niet bevestigd, maar ook niet ontkent. In het interview vertelt ze dat er namelijk potentie is voor het ontstaan van nieuwe personages, maar laat hier verder niet over los of dit daadwerkelijk over een vrouwelijke en getinte 007 kan zijn.

  Dit betekent dus niet dat de nieuwe James Bond door Lynch (of eventueel een andere vrouw) gespeeld zal worden, maar wellicht zal iemand anders de rol van 007 overnemen. James Bond zou dus in de film zitten, maar staat niet meer bekend als 007. Dit kan dus ook een vrouw worden. Lynch is bekend van films zoals Captain Marvel waarin zij de rol van Maria Rambeau speelde.

  Twee maanden geleden waren er nog enkele complicaties tijdens het filmen van Bond 25. Een gecontroleerde explosie verwoestte een deel van de set en een crewlid liep enkele verwondingen op. Bond 25 zou vanaf 9 april 2020 in Nederlandse bioscopen te zien zijn. Wie daadwerkelijk de nieuwe rol van 007 overneemt, krijgen we hopelijk te weten als de film op het grote doek verschijnt.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.