John Wick serie komt naar Amazon Prime Video

News
vrijdag, 04 november 2022 om 15:00
amazonf1657027404
Het wordt steeds drukker met streamingdiensten. Dat betekent helaas ook dat nieuwe series steeds vaker op diensten komen waarop je geen abonnement hebt. Maar een spinoff serie van de populaire John Wick films komen dan weer naar een gevestigde dienst: Amazon Prime Video (via Deadline).
John Wick is een tijdje buiten beeld geweest, maar vanaf volgend jaar is de keiharde actie-reeks weer helemaal terug. In maart verschijnt bijvoorbeeld John Wick 4, maar daar blijft het niet bij. Er komt namelijk ook een spinoff serie genaamd The Continental.
Fans zullen die titel herkennen als de naam van het hotel dat in de John Wick-films dient als veilige haven voor huurmoordenaars. De serie vertelt het origin story van het hotel en gaat verder in op hoe het er daar werkelijk aan toe gaat. De serie speelt zich af vóór de films en voor zover zit Keanu Reeves’ John Wick er niet in.
Het was al een tijdje bekend dat The Continental in de VS op Peacock zou verschijnen, maar voor het buitenland was er nog geen thuisbasis gevonden. SkyShowtime leek even een logische keuze, gezien de bedrijven die achter die dienst zitten. Maar nu is dus bekend dat het Amazon Prime Video wordt, in alle landen waar deze dienst beschikbaar is, inclusief Nederland.

Wanneer verschijnt John Wick serie The Continental?

Het is helaas nog niet bekend op welke datum The Continental precies zal verschijnen. De serie krijgt uiteindelijk maar drie afleveringen. Voor John Wick 4 staat momenteel een releasedatum van 23 maart 2023.