Steam geeft Warhammer game gratis weg!

News
vrijdag, 04 november 2022 om 14:30
warhammer vermintide 2 releasedatum bekendgemaakt 126604f1667554365
Het regent gratis games en Steam doet ook lekker mee! Dit hele weekeinde kan je deze prachtige Warhammer game gratis scoren!
Gratis games, wie houdt er niet van? Fatshark, de maker van diverse Warhammer games, heeft wat te vieren en doet dat door één van hun meest recente games weg te geven!
Eind november lanceert Fatshark de game Warhammer 40.000: Darktide en om dat te vieren geeft de ontwikkelaar nu dit hele weekeinde Warhammer: Vermintide 2 gratis weg!
Vermintide 2 is een zeer geslaagde 4-persoons co-op game vol actie waarin je het in 13 missies tegen een overmacht aan vijanden op mag nemen. Als speler kan je kiezen uit 5 karakters en 15 verschillende profielen (hier carrières genoemd), die elk een eigen set skills bevatten.
De game is een vervolg op Warhammer: End Times - Vermintide en volgt de helden van Ubersreik in gevecht met de Skaven hordes. De fantasy-setting biedt een prachtige, maar bij tijden gruwelijke omgeving waarin geknokt moet worden en waar samenwerking tussen de vier helden enorme bonussen kan opleveren. De first person gameplay van het eerste deel kon ons prima bekoren en de co-op gameplay speelde lekker weg.
Nu heeft iedereen dus de kans om deze game gratis te proberen!
Warhammer: Vermintide 2 is tot en met 7 november gratis op te pikken.

Warhammer: Vermintide 2 gratis, check ook de DLC

Voor wie een gratis game nog niet genoeg is, hebben we nog een goede tip. Niet alleen de base-game van Vermintide 2 is gratis, ook een van de DLC pakketten kan je gratis scoren! Het DLC pakket Chaos Wastes is al eerder gratis gemaakt en kan je ook nu nog gratis scoren. In deze DLC wordt een hele nieuwe gameplay modus toegevoegd, namelijk een rogue-lite ervaring!
In Chaos Wastes magje een heel nieuw gebied ontdekken met een nieuw op te zetten team, waarbij je je tactieken opnieuw moet uitvinden en waarbij succes meer loot betekent, maar ook steeds sterkere vijanden!
Heb je daarmee nog steeds niet genoeg van Vermintide 2, dan kan je ook de overige DLC pakketten bekijken. Ook die zijn momenteel flink in de aanbieding, met kortingen tot wel 80 procent.