Mel Gibson gecast in John Wick-serie

News
woensdag, 20 oktober 2021 om 9:00
john wick 3 trailer john wick is terug 145338f1634655954
Mel Gibson heeft een rol te pakken in de John Wick-serie The Continental. De serie speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de John Wick-films. Keanu Reeves, de hoofdrolspeler in de films, komt helaas niet terug in deze serie.
Mel Gibson zal te zien zijn in de serie The Continental, meldt Deadline. De serie zal gaan over het hotel dat te zien is in de John Wick-films. In die films doet het hotel dienst als toevluchtsoord voor huurmoordenaars. Mel Gibson zal in de serie een personage met de naam Cormac spelen, maar over dat karakter is nog niets bekend.
The Continental focust zich op het hotel voor moordenaars door de ogen van Winston Scott. In de serie probeert Scott het inmiddels iconische hotel te veroveren. The Continental wordt een serie van 3 afleveringen van elk 90 minuten. Winston Scott werd in de films gespeeld door Ian McShane, maar hij zal niet terugkeren in de serie. Wie hem wel gaat spelen is nog onbekend.

Niet iedereen blij met Mel Gibson

Veel fans van de franchise zijn er niet blij mee dat Gibson in de serie gaat spelen en laten negatieve reacties achter op het internet. De aanleiding is dat er opnames zijn rondgegaan waarop de acteur antisemitische uitspraken doet.
Mel Gibson is erg bekend door zijn rol in Braveheart als William Wallace en als Martin Riggs in de populaire Lethal Weapon-franchise. De acteur staat voornamelijk bekend voor zijn films, dus een tv-serie is voor Gibson een bijzonder uitstapje.
De drie John Wick-films van John Wick hebben samen al meer dan 300 miljoen dollar opgebracht. De vierde film wordt momenteel opgenomen. De release van deze film staat gepland op 27 mei 2022.