John Wick 4 wordt mogelijk de laatste film

News
donderdag, 16 maart 2023 om 10:00
john wick 4 st 4 jpg sd high 1f1678286786
John Wick is één van de grootste successen in het actie-genre van de laatste jaren. Veel fans kunnen er ongetwijfeld geen genoeg van krijgen, maar het ziet er niet naar uit dat de franchise eindeloos doorgaat. John Wick 4 wordt mogelijk de laatste film.
Het duurt niet lang meer voor de vierde John Wick film in de bioscoop draait. Ter gelegenheid is The Hollywood Reporter in gesprek gegaan met Chad Stahelski, de regisseur van de films. Op de vraag of er een vijfde John Wick komt, heeft Stahelski alleen geen bevestigend antwoord.
Volgens Stahelski zijn hij en Keanu Reeves “voorlopig klaar” met de franchise en laten ze John Wick even rusten. Maar het kan ook nog een andere kant op. Stahelski ziet voor zich dat wanneer de film uit is in Japan, wat nog even duurt, een kleine discussie komt met Reeves over hoe ze er op dat moment in staan en wellicht komen er dan ideeën die voor een nieuwe film zorgen.

Toch meer John Wick op komst

Ook als er geen nieuwe John Wick film komt is dat niet het einde van de franchise. Er wordt bijvoorbeeld een spin-off serie gemaakt over The Continental, het assassin-hotel dat een belangrijke rol vervult in de films. Ook komt er een spin-off film genaamd Ballerina, waarin Ana de Armas de assassin Rooney speelt.
Dat loopt alleen een beetje op de zaken vooruit: eerst is er natuurlijk gewoon John Wick 4. Die film is vanaf volgende week te zien in de bioscoop. Om precies te zijn verschijnt hij op 23 maart.

Populair Nieuws