Alle PS Plus Extra en Premium games voor maart 2023 bekend!

News
donderdag, 16 maart 2023 om 9:00
playstation plus newf1655289162
Sony had tijdens de State of Play al een deel van de lineup voor maart bekendgemaakt, maar nu is de hele lijst games voor deze maand bekend. Abonnees van PS Plus Extra en PS Plus Premium hebben weer heel wat om naar toe te leven!
Sony kondigt normaliter de nieuwe games voor PS Plus Extra en PS Plus Premium op de derde woensdag van de maand aan, maar deze maand had Sony ervoor gekozen een deel al tijdens de State of Play bekend te maken. Daardoor wisten we al dat abonnees deze maand in ieder geval Rainbow Six Extraction, Ghostwire: Tokyo, Tchia, Uncharted: Legacy of Thieves Collection en Immortals: Fenyx Rising kunnen gaan spelen. Nu is de hele lijst bekend, namelijk:
En voor PS Plus Premium:
  • Ridge Racer Type 4 | PS1
  • Ape Escape 2 | PS1
  • Syphon Filter: Dark Mirror | PSP

Gratis games voor PS Plus Essential voor maart 2023

Sony maakt de line-up voor de nieuwe maand van PS Plus Extra normaal altijd bekend op de woensdag vóór de eerste dinsdag van de maand. Deze maand was dat dus deels een stuk eerder.
Naast de games voor de hogere tiers zijn ook de PS Plus Essential games nog te scoren. De nieuwe gratis games voor PS Plus Essential zijn sinds 7 maart beschikbaar. De PS Plus Extra en Plus Premium games komen binnenkort, op 21 maart, beschikbaar op de verschillende abonnementsdiensten.
Voor PS Plus Essential heeft Sony in maart de volgende games in petto:
Om de games ook na april te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor eind maart claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen.
Ook als je het laat verlopen en later weer activeert kun je je eerder geclaimde games weer spelen. Met de duurdere PS Plus Extra en Premium abonnementen kun je nog veel meer games gratis spelen, maar dan in een soort Game Pass-model.