Zo scoor je Xbox Game Pass voor een spotprijs!

News
donderdag, 16 maart 2023 om 10:30
xbox game passf1628271615
Als je van games houdt en dan vooral van veel games voor weinig geld, is Game Pass misschien wel de beste deal die je kunt krijgen. Maar je kunt er een nog veel betere deal van maken. Om Xbox Game Pass voor een absolute spotprijs te scoren doorloop je dit stappenplan.
Als je op dit moment geen abonnementen zoals Game Pass of Xbox Live Gold hebt lopen, kun je Game Pass nemen en daar opvallend weinig voor betalen. Tegenstrijdig genoeg begint dat met het nemen van een Xbox Live Gold abonnement. Neem dat via kaarten van externe verkopers, die kun je namelijk ook vaak ver onder de adviesprijs van Xbox scoren, als je even zoekt.
Neem zoveel Xbox Live Gold als je wil, maar hoe meer je neemt hoe beter je uiteindelijke korting op Game Pass. Wissel je Xbox Live Gold codes in via de Xbox store. Nu komt de truc: je kunt de hele looptijd van je Live Gold abonnement omzetten naar Xbox Game Pass ultimate voor maar 1 euro.
De eerste maand Game Pass Ultimate kost namelijk maar 1 euro. Maar als je van die aanbieding gebruik maakt met een lopend Xbox Live Gold abonnement, dan wordt de hele duur van dat abonnement omgezet voor diezelfde prijs. Zo kun je tot wel drie jaar Game Pass Ultimate nemen voor de prijs van het veel goedkopere Live Gold, plus 1 euro.

Werkt deze korting ook als je al eens Game Pass hebt gehad?

Hoewel de proefprijs van 1 euro alleen geldt als je nog nooit eerder Game Pass hebt gehad, is er een vergelijkbare truc toe te passen. Je moet dan Xbox Live Gold kopen via kaarten, om vervolgens, tevens via een kaart, te upgraden naar Game Pass Ultimate. Je betaalt dan de prijs van Live Gold en Game Pass Ultimate voor maximaal drie jaar Game Pass, wat nog steeds goedkoper is dan wanneer je via de normale weg Game Pass neemt.
Dit artikel is bijgwerkt op 16 maart 2023.