Kinepolis organiseert Beer & Blockbusters met John Wick 4

Article
woensdag, 15 maart 2023 om 13:00
john wick 4 st 5 jpg sd highf1699628066
Als we één held met zijn allen omarmd hebben de afgelopen paar jaar is het Keanu Reeves. Met name zijn vertolking van John Wick in de gelijknamige reeks is ongekend populair. Binnenkort is het tijd voor deel vier en daarvoor kun je terecht bij Kinepolis waar je nog gratis bier krijgt ook! Welkom bij de Beer & Blockbusters met John Wick 4.
John Wick is een assassin en iemand die geweld niet schuwt. We kunnen hem gerust de wat grovere versie noemen van James Bond of Ethan Hunt uit Mission Impossible. De rol is Keanu Reeves op het lijf geschreven, de man die in een ver verleden al veel verloor wat hem lief was en jarenlang een beetje verloren rond liep op de aardbol. Dit straalt hij ook uit in de John Wick films, waarbij hij als een kille moordenaar rondloopt en niets schuwt om vijanden te laten gillen om hun moeder. Iedereen die ook maar een beetje van actie houdt én goed acteerwerk is bij de John Wick-films aan het goede adres.
john wick 4 st 4 jpg sd high 1f1678286786

Een strijd op leven en dood

Op 23 maart is het tijd voor de vierde film van John Wick, die simpelweg de titel John Wick 4 draagt. Het past wel een beetje bij onze held. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? In deze film neemt Wick het op tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table. En dit wordt, zoals je mag verwachten, een strijd op leven en dood.
De vibe van John Wick komt weleens overeen met de Yakuza-serie waarin hoofdrolspeler Kiryu continu in gevechten gebruik maakt van zijn omgeving. Wick doet hetzelfde. Potloden en auto's zijn niet langer simpele voorwerpen. Het worden in de handen van Wick ware moordwapens. Zelfs vuurwapens lijkt hij te verheffen tot een ware kunstvorm. We zijn dan ook nu al benieuwd hoe zij zich uit de benarde situaties gaat redden in deel vier. Want daar zijn we het wel over eens toch? Hij moet overleven, anders missen we deel vijf...

Genieten van John Wick 4 en een biertje

Kinepolis organiseert Beer & Blockbusters met John Wick 4 op woensdag 22 maart, wat inhoudt dat er een voorpremière plaatsvindt waardoor jij de film al ietsje eerder kan zien onder het genot van een biertje! Het eerste biertje krijgen bezoekers van Kinepolis, daarna kun je met een speciale B&B korting voor de film of in de pauze een tweede biertje halen.
Voor het evenement kan je in vrijwel heel Nederland terecht. Kinepolis organiseert Beer & Blockbusters namelijk in maart liefst 16 bioscopen. De filialen waar je terecht kan zijn Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Utrecht Jaarbeurs, Leidschendam, Oss, Schagen, Spijkenisse en Zoetermeer. Bestel nu snel je kaartjes, om van het spectaculaire evenement te genieten!
Dit artikel is in samenwerking met Kinepolis.