John Cena gecast in Wile E. Coyote film

News
zondag, 20 februari 2022 om 8:00
Er komt een nieuwe Warner Bros. film aan met niemand minder dan John Cena in de cast. De acteur gaat spelen in een film die draait om het Looney Tunes-karakter Wile E. Coyote.
De bekende Acteur John Cena is gecast voor een nieuwe film en niet zomaar een. Warner Bros komt namelijk met een live-action/animatie hybride gefocust op een bekend figuur uit de Looney Tunes tekenfilms. De film zal gaan over het personage Wile E. Coyote, bekend om zijn oneindige jacht op Roadrunner. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Een koekje van eigen deeg

Coyote probeert al een lange tijd de Roadrunner te vangen in de hoop van hem zijn nieuwe maaltijd te maken. Gewapend met een heel arsenaal vol wapens die helaas niet altijd even goed werken. Sterker nog, er gaat eigenlijk altijd wel iets fout bij de wapens van Acme Corporation. Om die reden zal in de nieuwe film Coyote vs Acme, Wile E. Coyote verhaal gaan halen bij het bedrijf verantwoordelijk voor de talloze foutieve wapens.
De film volgt het verhaal van een pechvogel van een advocaat die Coyote als nieuwe cliënt aanneemt. Wanneer de twee verhaal gaan halen bij de wapenhandelaar komt de advocaat tot een onverwachte conclusie. Het bedrijf wordt namelijk gerepresenteerd door de baas van zijn oude advocatenfirma, gespeeld door John Cena.

Bodybuilder, acteur, worstelaar en rapper

John Cena heeft in zijn acteercarrière al veel titels op zijn naam staan en is ook niet vies van een rol als schurk. Zo is hij momenteel erg populair in de serie Peacemaker en maakte hij al eerder zijn antiheld debuut in de Suicide Squad film uit 2021. John Cena maakte ook deel uit van het negende deel in de Fast & Furious franchise.
Zoals velen al weten is zijn acteerwerk niet waar hij het meest bekend om is. John Cena heeft namelijk een uitgebreide carrière gehad in de World Wrestling Entertainment, beter bekend als WWE. Waar hij begon als Amerikaanse worstelaar met een rapper-imago is hij inmiddels nog steeds parttime actief in de WWE tussen zijn acteerwerk door.
Behalve zijn werk als acteur en worstelaar is John Cena ook een tijdje actief geweest als bodybuilder en bracht hij in 2005 een rap-album uit dat platina ging.

Populair Nieuws