Jim Carrey speelt mogelijk een grote MCU-schurk

News
maandag, 01 november 2021 om 14:30
modokf1617091019
Er zijn geruchten dat Jim Carrey mogelijk een grote villain zal spelen in aankomende Marvel films en series. Het gaat daarbij om het personage MODOK.
Volgens geruchten zal acteur Jim Carrey te zien zijn in aankomende films en series binnen de MCU. Op Reddit is een anoniem bericht geplaatst door een moderator van de subreddit Marvel Studios Spoilers, waarin staat dat Jim Carrey niemand minder dan MODOK zal spelen. De villain zal naar verluidt in verschillende Disney+-series te zien zijn en mogelijk debuteert hij in al in 2022 in de serie She-Hulk. Verder zal hij mogelijk ook te zien zijn in de 2023 film Ant-Man and the Wasp: Quatumania.
In de Marvel Comics is MODOK een A.I.M wetenschapper genaamd George Tarleton. De wetenschapper muteert zichzelf om tot iemand met een overontwikkeld hoofd en een onvolgroeid lichaam. Hij noemt zichzelf daarbij MODOK, wat staat voor Mental Organism, Designed Only for Killing.
De MCU-schurk maakte oorspronkelijk zijn debuut in Captain America-strips en was sindsdien een terugkerende schurk in de MCU. MODOK zal mogelijk te zien zijn in She-Hulk als in zijn menselijke vorm voordat hij veranderde. Er is al een MODOK-serie maar die is zonder Carrey.

Eerder een schurkenrol voor Jim Carrey

Jim Carrey heeft al eerder een schurk gespeeld in een superheldenfilm, zo was hij The Riddler in Batman Forever. Samen met Two-Face waren ze de schurken van deze Batman film. Daarnaast zal hij volgend jaar te zien zijn in het tweede deel van Sonic the Hedgehog. Hij speelt hierin Doctor Eggman, een wetenschapper en de aartsvijand van Sonic.