Game releases november 2021 - Call of Duty vs Battlefield!

Article
maandag, 01 november 2021 om 15:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Je bent nog geen week op avontuur met Star-Lord, of aan het feesten met Mario, of er vragen alweer nieuwe game releases om je aandacht. Ook deze maand staat ons een mooie selectie te wachten. Dit zijn de releases van november 2021!
November 2021 kan misschien wel shootermaand genoemd worden. Niet dat de hele maand vol shooters zit, maar we verwachten wel twee grootheden van het genre. Binnenkort zien we of de voorkeur naar Call of Duty Vanguard of Battlefield 2042 gaat.
Niet alleen voor shooter-liefhebbers is het een goede maand. Racefanaten kunnen ook ergens naar uitkijken. Op 9 november kunnen we namelijk door Mexico scheuren in Forza Horizon 5, de eerste Forza game gebouwd voor de huidige consolegeneratie.
Voor RPG-liefhebbers is november 2021 ook een goede maand. Op de Switch zien we in de komende weken namelijk niet alleen Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl, maar ook Shin Megami Tensei V. Bovendien kunnen Final Fantasy-liefhebbers aan de slag met de nieuwe uitbreiding voor Final Fantasy XIV, Endwalker.
Als je wat nostalgie zoekt kun je deze maand terecht bij Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. Of je kunt Star Wars: Knights of the Old Republic spelen op de Switch. Beide zijn natuurlijk ook geschikt voor wie deze klassiekers voor het eerst wil ervaren.

Wat zijn de game releases van november 2021?

November 2021 kent natuurlijk nog veel meer game releases dan hierboven genoemd staan. In de onderstaande lijsten vind je een uitgebreider overzicht. Neem vooral een kijkje als je een nieuwe game zoekt.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Er is geen gebrek aan game releases in november 2021. Maar smaken verschillen en misschien zit er niets voor je bij. Je zou dan nog even een kijkje kunnen nemen bij de releases van oktober. We hadden vorige maand Metroid, Far Cry, Guardians of the Galaxy en nog veel meer, dus wie weet vind je daar wat je zoekt.